De George's in Georgetown! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Esther George - WaarBenJij.nu De George's in Georgetown! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Esther George - WaarBenJij.nu

De George's in Georgetown!

Door: Esther

Blijf op de hoogte en volg Esther

28 December 2007 | Thailand, Bangkok

Hallo allemaal, hopelijk iedereen een fijne kerst gehad? Hier hebben wij kerstavond heerlijke nasi gegeten, maar de 1e kerstdag zowaar een fantastisch 3 gangen menu in een fantastisch leuk en mooi restaurant hier op het eiland Penang. Even kijken waar we gebleven waren na het laatste verhaal. We zijn nog enkele dagen naar Cameron Highlands geweest, een andere plek in de jungle, was alleen iets toeristischer en erg fris (niet vergeleken met NL uiteraard ;-) We zijn nog naar een theeplantage geweest, waarbij een fabriek aanwezig was, een strawberry farm (maar we kwam al snel tot de conclusie dat die van Ed en Wino veeel lekkerder zijn), naar een honeybeefarm. We hebben besloten dat we een dag eerder naar Penang zouden gaan omdat het zo koud was. Hier zijn we nu de laatste paar dagen verbleven, en de kerstparty was wel het hoogtepunt. Ook zijn onze vrienden uit Zwitserland nog een dagje naar ons toegekomen, die we al in Taman Negara ontmoet hadden. Georgetown was ook erg gezellig, en vandaag zijn we met een trein de bergen in geweest, deze was hiervoor speciaal ontworpen. Natuurlijk prachtig uitzicht van bovenaf. Morgenvroeg vertrekken we vroeg met de boot naar Langkawi, een ander eiland. Groetjes Natasja en Esther

• 28 December 2007 - 11:49

Noukie:

Nice pictures ladies!!!
    Jullie hebben t nog steeds naar jullie zin he!!! Kerst in mestreech was ook toppie!!!
    Dikke poen

• 29 December 2007 - 11:36

Wino En Miets:

Hallo meiden

Volgens ons hebben jullie een te gekke vakantie. de foto’s zijn geweldig maar we denken dat als jullie weer thuis zijn er heel veel te vertellen zal zijn. Maar voorlopig nog volop genieten. Hier alles ok.
    Groetjes en dikke poen van us twiekes

• 31 December 2007 - 11:10

Berna: