"live" vanuit de jungle!
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
21 December 2007 | Thailand, Bangkok
21 December 2007 - 15:57
Wino En Miets:
hallo meiden
ja avontuurlijk is het allemaal wel en we weten zeker dat jullie voor de volle 100% genieten. We volgen het allemaal op de voet en kunnen zo ook een beetje mee genieten van jullie capriolen. Zijn jullie wel een beetje voorzichtig?
Ja Kerst thuis is natuurlijk leuk maar dit is toch heel apart. Geniet nog maar lekker en tot een volgend keertje.
Dikke poen veur uuch twiekes van us -
21 December 2007 - 23:07
Mama:
He meissies,
Jonge jonge in de jungle en dan internet. Is toch niet te geloven. Leuke foto's hebben jullie gemaakt. Tja kerst is het buitenland heeft natuurlijk ook wel wat, maar ik ben blij dat we volgend jaar weer lekker kerst met ons saampjes kunnen vieren ( tenzij we net als dit jaar moeten werken ) Nou geniet er nog maar lekker van en als we nieuwjaar hebben kunnen we gaan aftellen om weer lekker te kunnen knoefelen.
Dikke kus voor alletwee en tot
het volgend bericht maar weer. -
22 December 2007 - 12:22
Noukie:
Hey lieverd!!!
Weer zo'n super leuk en grappig verhaal! En nice pictures (doet je die ene met de gong je niet denken aan je misdienarenavontuur hihi ;-) grapje...
Phoe ik mis je wel hoor!!! Maarja nog even...
Sjatties amuseer jullie nog!
Dikke Kus -
23 December 2007 - 10:59
Consuela:
Zo ik heb eens even bijgelezen. Sjonge wat een leuke verhalen. Ik heb genoten. Kan me levendig voorstellen hoe gezellig jullie het hebben. Maar ik mis Tasjie wel hoor. Ik wens jullie nog vele mooie ervaringen en blijf zeker meelezen. Daarnaast natuurlijk ook hele fijne kerstdagen en een spetterende start in het nieuwe jaar!
Dikke knuf van mij -
23 December 2007 - 11:50
Maud:
Heey Esther!
Vet coole foto's!:D
ik wil er ook naar toe!:)
je moeder zei . jou tijd komt nog wel:D
Noujhaa nog heel veel plezier daar en maak er maar een leuke tijd van!:D
Doei en xxkusjes maud -
24 December 2007 - 03:31
Ivy:
Haaai girls!
Leuk allemaal weer hoor wat ik hier lees!
Amuseer jullie verder maar weer goed en tot snel essie!
Volgend jaar ben ik ook gewoon weer lekker bij m'n nederlandse friends and family met de feestdagen hoor!!!
Tot snel, POENIES Ief -
24 December 2007 - 13:59
Lex:
Hee vrouwkes!
een vrolijk kerstfeest vanuit de Heeg gewenst!! Ik ben me geestelijk ah voorbereiden op al t eten! haha!
Doei!! xx -
Lars en Tien -
27 December 2007 - 23:06
Charlotte:
Hey Esther en Natascha,
Heel veel plezier de komende dagen, kerst is al voorbij....nog een paar nachtjes en dan een spetterende jaarwisseling! Geniet ervan en wij volgen jullie verhalen....klinkt errug gezellig en avontuurlijk allemaal.
XXX
Charlotte