Oh jee, vlooien - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Esther George - WaarBenJij.nu Oh jee, vlooien - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Esther George - WaarBenJij.nu

Oh jee, vlooien

Door: Esther

Blijf op de hoogte en volg Esther

17 December 2007 | Thailand, Bangkok

Hallo hallo,

Hier zijn we weer. Helemaal zonder kleerscheuren aangekomen in Kuala Lumpur. Na Singapore zijn we vertrokken richting Malacca in Maleisie.
DIt is een erg leuk plaatsje met, jawel, Nederlandse invloeden. Dus uiteraard staan de nichten op de foto voor een molentje. Ook de kroketten in het Hollandse cafe zagen er goed uit. Maar ja, als echte globetrotters hebben we natuurlijk alleen maar echte noodles gegeten (tot nu toe 1 dag), maar dat komt ook omdat natasja niet al te charmant kan eten met die ' stekskes'! 't is jammer dat we nog wat technische problemen hebben met de camera, anders hadden we jullie het bewijs kunnen laten zien. Enfin, in ieder geval goed gefeest met o.a. Nedelandse Tom en de Ier Philly. Dit zijn onze stalkers geworden; blijkt dat ze precies dezelfde route volgen als wij en ze overal weer opduiken. Gisteren hebben we nog in een trishaw gezeten. Ondanks de halsbrekende ervaring in Singapore, gingen we het avontuur toch nog maar een keer aan. Omar heeft ons de hele stad rond gefietst en had zelfs een radiootje en veel lichtjes op zijn fiets. Een rijdende disco dus eigenlijk. Geweldig natuurlijk voor ons: karaoke in een bakje! Maar het was natuurlijk wel afzien voor Omar, die Natasja aanbad en haar overal nariep omdat Natasja een bekende Maleise actrice is (zeg maar de Katja Schuurman van hier!). 's Avonds na een heerlijk verfrissende douche heerlijke gegeten (nog steeds alles goed met de darmen trouwens) en toen we, na het missen van de sound en lightshow vloekend terug liepen, werden we wederom gestalkt door onze 2 vrienden. Omdat we niet de beroerdste zijn, hebben we dus maar een biertje en een biertje en nog een biertje met hen gedronken. Maar toen begon het toch wat te kriebelen. Eerst op de benen, toen op de armen en achter de oren. Bleek die gezellige bar toch een vlooiennest te zijn (oh ja, en stoere Esther heeft nog een kakkerlak gevangen op het toillet en die naar een ober gegooid!) Al krabbend dus snel terug gegaan naar de hostel en onder de douche gesprongen. Maar nu zijn we weer 'clean'. Blijf ons volgen en lees binnenkort over '

• 17 December 2007 - 12:13

Anne :

Mooie verhalen Esther!
    Geniet ervan!
    Liefs Anne (Aruba)

• 17 December 2007 - 14:20

Anouk:

Krijg jeuk van dit verhaal hihi!!!
    Jullie hebben t nog steeds naar jullie zin he! Echt super!
    Geniet van alles sjatties!
    Dikke Kus

• 17 December 2007 - 22:41

Wino En Miets:

Hallo meiden

We volgen met veel spanning jullie avonturen. Zitten ons overal te krabben bij het vlooienverhaal. Ja, dat kan natuurlijk allemaal gebeuren. Maar zorg er wel voor dat jullie al dat ongedierte kwijt zijn voor jullie weer voet op Nederlandse bodem zetten. Geniet nog maar lekker van jullie vakantie en tot een volgend keertje.
    dikke poen veur uuch twiekes van

Wino en Miets

• 20 December 2007 - 05:26

Ivyke:

Haai itchy girls!

gelukkig zijn jullie weer goed gewassen, bah bah nare beestjes zijn dat! dacht ik het zwaar te hebben met wat kakkerlakjes ;)
    Wel leuk dat jullie al vrienden hebben gemaakt, ook al blijven ze jullie achtervolgen. Achja laat ze maar lekker pilsjes bestellen, altijd goed!

Heel veel fun meiden, maar dat is eigenlijk overbodig om te melden, jullie amuseren je toch altijd goed!
    dikke poenie!