goed aangekomen! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Esther George - WaarBenJij.nu goed aangekomen! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Esther George - WaarBenJij.nu

goed aangekomen!

Door: Esther

Blijf op de hoogte en volg Esther

19 November 2007 | Thailand, Bangkok

Hallo allemaal, na een lange maar prima vlucht zitten we nu in een prima hotel in Bangkok,13coins grand resort. Die slaappillen die de vader van Jochem heeft meegegeven waren goed spul, 8 uur van de wereld geweest! En nu nog steeds een beetje high. Zometeen gaan we Bangkok in, en straks komt Niki hiernaartoe. Groetjes Esther en Jochem

• 19 November 2007 - 11:06

Mascha:

Jeuj, de eerste!
    Geniet ze!

kus

• 19 November 2007 - 12:57

Anne Reuwer:

hee esther!
    schaam me dood, heb je helemaal geen goeie reis en heel veel plezier meer gewenst, bij deze dus!
    dikke zoen, anne

• 19 November 2007 - 18:38

Leuke Nicht:

hi lieverds.
    pff, gelukkig, maakte me uiteraard toch wel een beetje zorgen om mijn nichtje die ik, al ginnegappend met de douane, met slechts 14 kg bagage heb achtergelaten op Schiphol.
    Veel plezier nog in Bankok en tot snel.
    Natasja

• 19 November 2007 - 22:24

Monique Derks:

Hee Esther...

jeetje wat een avonturist ben je geworden! Heel veel plezier en geniet ervan!!!

Groetjes Monique

• 20 November 2007 - 08:59

Lex:

Heeeeee

Mooi dat de reis goed is verlopen!
    Geniet er maar lekker van en ook veel plezier met je excursiebroek, hij zal je vast enig staan ;)

xxx

• 20 November 2007 - 16:50

Charlotte:

Ha Esther,
    Alles goed!Ik wacht met smacht op je avontuurlijke verhalen.
    Heel veel plezier!
    XXX
    Charlotte

• 20 November 2007 - 17:57

Jouw Moeder:

Gelukkig wist ik al dat je goed was aangekomen. Hoop dat iemand die je belt rekening houdt met het tijdsverschil.
    Nou ik hoop dat voor de rest alles voorspoedig verloopt en dat je reisdrang een beetje gestild is als je dit avontuur weer hebt beleefd. We begrijpen het wel maar het is als vader en moeder best wel moeilijk met zo'n avontuurlijke kids. Maar geniet er van dit neemt niemand je ooit meer af. Dikke kus mama ( en natuurlijk papa )